Wat is REMBERT’s keuze?

Sinds ik aan het ondernemen ben en zoveel mogelijk mensen wil laten kennismaken met de smaak van lokaal voedsel, blijkt dat mensen het gemakkelijk vinden als ik een selectie voor ze maak. Het assortiment in mijn webshop is namelijk flink groeiende. Voor iedereen die het lastig kiezen vindt of diegenen die wel eens wil kennis maken met mijn producten en recepten heb ik REMBERT’s keuze bedacht.

Twee recepten en fruit

REMBERT’s keuze is een smaakkist gevuld met de beste (biologische) producten van boeren uit de buurt, om thuis twee gerechten mee te koken. Ik maak iedere week een nieuw weekmenu. Twee gerechten daaruit – afwisselend vis, vlees of vegetarisch – vind je terug in REMBERT’s keuze met daaraan toegevoegd REMBERT’s fruitpakket, een assortiment aan (seizoens)fruit dat wekelijks wisselt.

Wil jij ook voor twee dagen geen zorgen over wat je moet gaan eten én fruit voor de hele week? Probeer dan REMBERT’s keuze. Te bestellen voor 2 (€29,95), 4 (€49,95) of 6 (€69,95) personen. Ook hier geldt, zoals je van mij gewend bent, dat de smaakkist gratis wordt thuisbezorgd. Bijkomend voordeel is dat REMBERT’s keuze ongeveer 10 procent voordeliger is dan het bestellen van losse gerechten en fruit.

Afhaalpunt Landwinkel De Woerdt

REMBERT’s keuze kan vanaf nu ook wekelijks worden afgehaald bij Landwinkel De Woerdt in Ressen. De bestelling voor afhalen kan tot met zaterdag in de winkel of via deze link worden geplaatst. Naar wens staat dan op woensdag of vrijdag daarop de smaakkist na 15.00 uur in de winkel voor je klaar.

Share This