1

Geen abonnement

Ik werk zonder abonnement, jij bent dus vrij om te kiezen uit het wekelijkse aanbod wat je wilt. Zonder enige verplichting.

2

Bestellen

Plaats je bestelling voor zondagavond 22.00 uur en ik lever de smaakkist op de woensdag of vrijdag daarop uit. Kies zelf je bezorgmoment.

3

Minimum bestelbedrag

Ik breng jouw bestelling in een smaakkist gratis bij je thuis. Het enige wat ik aan je vraag is om voor een minimumbedrag van 25 euro totaal te bestellen.

4

Bezorgregio

Woon je in Arnhem, Driel, Doorwerth, Oosterbeek, Velp, Rozendaal, Westervoort, Huissen, Elst, Haalderen, Bemmel, Oosterhout of Lent? Dan kun je een smaakkist bestellen die ik vervolgens gratis bij je thuis bezorg.

5

Betaling

Na het voltooien van je bestelling ontvang je een orderbevestiging in je email. Je betaalt je bestelling per pin aan de deur bij aflevering. Je krijgt dan een factuur van mij.

6

Annuleren

Tot zondagavond 22.00 uur voorafgaand aan je bezorgmoment heb je het recht om je bestelling te annuleren. Email je orderbevestiging naar smaak@rembert.nl met de vermelding dat de bestelling mag komen te vervallen.

7

Herkomst

De vermelde herkomst bij de producten is niet gegarandeerd. Het zijn verse producten en daarom afhankelijk van weersomstandigheden en beschikbaarheid. Indien niet beschikbaar zorg ik voor een passend alternatief.

8

Statiegeld

Om zo duurzaam mogelijk te werken gebruik ik voor het uitleveren van je bestelling een smaakkist. Dat is een stevig klapkrat dat kan worden hergebruikt en bij iedere volgende bestelling wordt omgeruild. Ik reken hier eenmalig 10 euro statiegeld voor. Een aantal producten lever ik uit in glazen flessen. Hiervoor geldt statiegeld van 0,25 of 1 euro per fles. Schone flessen met dop kun je weer bij mij inleveren.

9

vrienden korting

Ben je tevreden en gun je je vrienden ook echte smaakbeleving? Voor elke vriend die jouw naam noemt bij zijn eerste bestelling krijg jij 5 euro korting op jouw smaakkist. Hoe meer vrienden jouw naam noemen hoe meer korting jij krijgt.

Share This