Stel, je wil van je alledaagse maaltijd een ware smaakbeleving maken. Gewoon thuis in je eigen keuken. Zo vaak als je wilt, zonder enige verplichting. Misschien is het dan tijd om kennis te maken met de smaakkist van REMBERT

man-icon-61345

WIE IS REMBERT?

Mijn naam is Rembert van Noort. Ik hou van smakelijk eten. Dat doe ik het liefst samen met anderen. Als vader en hobbykok probeer ik mijn gezin dan ook elke dag een lekkere maaltijd voor te schotelen. Voortdurend ben ik op zoek naar ingrediënten die een gerecht het best laten smaken. Ik wil smaakvol eten voor iedereen bereikbaar maken. Daarom ben ik in 2016 vanuit boerderij De Bredelaar (in Elst, nabij Arnhem) gestart met mijn eigen bedrijf: REMBERT.

wortel

Producten met een verhaal

Eten moeten we allemaal, maar ik vind dat smaakvol eten heel wat anders is dan je maag vullen. Vanuit mijn agrarische achtergrond weet ik met hoeveel aandacht en passie verschillende producten door boeren worden geteeld. Het zijn deze producten met een verhaal, die als ingrediënt je eten kunnen verrijken met verrassende smaken en zorgen voor een maaltijd met beleving. Daarom haal ik mijn ingrediënten rechtstreeks bij de boer, of bij andere, bijzondere producenten. Zolang het de smaak maar ten goede komt!

snijplank-en-groente

Smakelijk en gemakkelijk

Graag deel ik mijn passie voor smaak met jou. Ik maak het niet alleen smakelijk, maar ook nog eens gemakkelijk voor je. Eerst selecteer ik de meest bijzondere smaken die ik proef in pure en verse producten bij boeren in de streek en daarbuiten. En zoek ik naar alternatieven voor gangbare producten, die net dat extra’s hebben. Jij maakt een keuze uit mijn smaakvondsten. Al die producten verzamel ik daarna voor jou in een ‘smaakkist’. Deze kist bezorg ik bij jou aan huis, compleet met zorgvuldig samengestelde recepten. En zelfs met een bijpassende wijn, als je dat wilt!

“Ik hou van smakelijk eten, het liefst doe ik dat samen met anderen”

Share This