zoek

IK ONTDEK NIEUWE PRODUCTEN

Wekelijks selecteer ik diverse pure en verse producten bij boeren en bedrijven in de streek en soms daarbuiten.

bowl-with-vegetables-1

IK STEL RECEPTEN SAMEN

Elke week deel ik nieuwe recepten met jou in mijn weekmenu, die zijn samengesteld op basis van het verse seizoensaanbod. Met vis, vlees of vegetarisch.

vinkje

Jij kiest

Maak een keuze uit de recepten en Vers & Klaar producten in mijn weekmenu en kies het aantal gewenste porties. Dat mag per gekozen recept verschillen. Bestel voor zondag 22.00 uur voor levering de woensdag of vrijdag daarop. Het minimale bestelbedrag is 25 euro.

health-1

PUUR EN GEVARIEERD

Je eet vers, gevarieerd en zo veel mogelijk met de seizoenen mee. Ik vind het belangrijk dat iedereen smaakvol kan eten. Volg je een glutenvrij dieet? Op aanvraag, tegen een kleine meerprijs, zijn glutenvrije noedels of pasta verkrijgbaar in plaats van de varianten met gluten.

beer-bottles-crate-outline

LOSSE PRODUCTEN BESTELLEN

Maak je smaakkist compleet en bestel in de webshop losse (streek)producten zoals boerenzuivel, boerenkaas, seizoensgroente, seizoensfruit,  biologische wijnen of fruitsappen. Ook bied ik keukenkastje ideeën, iets lekkers om gerechten mee op smaak te brengen.

bestelauto

WOENSDAG OF VRIJDAG

Plaats je bestelling voor zondagavond 22.00 uur en ik lever jouw smaakkist op woensdag of vrijdag daarop uit. Kies zelf je bezorgmoment. Ik reken geen bezorgkosten.

bord-en-bestek

JIJ KOOKT EN EET SMAAKVOL

Kies voor Vers & Klaar op drukke dagen, opwarmen en aan tafel. En/of kook zelf met de ingrediënten in je smaakkist de gerechten. De bereidingswijze vind je terug in mijn online kookboek. Aangevuld met een aantal basisingrediënten die je zelf in huis hebt, kook je een smaakvolle maaltijd.

document

ZONDER ABONNEMENT

Ik werk zonder abonnement. Wat ik van jou vraag is om voor een minimumbedrag van 25 euro totaal te bestellen. Ik lever jouw smaakkist dan gratis thuis af. Je betaalt met iDEAL of per pin aan de deur bij aflevering.

locatie

IN JOUW BUURT?

Woon je in Arnhem, Driel, Doorwerth, Oosterbeek, Velp, Rozendaal, Schaarsbergen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Doesburg, Giesbeek, Lathum, Huissen, Elst, Bemmel, Haalderen, Oosterhout of Lent? Dan tref je het! Dan kun je bestellen bij REMBERT!

“Als je weet wat je eet, eet je beter”

Share This